Sådan foregår det, når du skal have leveret til Sverige

Velkommen til vores webshop

Vi har endnu ikke nogen beskrivelse af vores produkter på svensk. Men vi håber og tror på, at du kan læse og forstå det hele på dansk. Har du brug for hjælp, ja, så kan du altid kontakte os på e-post claus@voksdugen.dk eller på telefon +45 6110 100.

Bestilling og betaling

  1. Alle priser vises i danske kroner (DKK) inklusiv 25% moms 
  2. Det er muligt at kontrollere de bestilte varer, og at den samlede betaling er korrekt, inden betalingsoplysningerne indtastes
  3. Du kan betale med kreditkort via sikker server med SSL certifikat

Bestilling og levering i metermål

Alle voksduge og akrylduge i metermål bliver sendt rullet på rør uden folder. Vi kan desværre ikke sende rør, der er længere end 150 cm med Post Norden. Derfor sender vi akryldug over 140 cm i bredden foldet i en æske. Vi kan desværre ikke anbefale at sende voksdug over 140 cm i bredden i æske, da voksdug har risiko for at få folder og knække.

Forsendelse

Alle varer bliver sendt med Post Norden. Fragtpris: 99 DKK. Vi tilstræber at sende varen senest dagen efter bestilling. Dermed bliver leveringstiden to-seks hverdage.

 

 
voksdugen.dk designerdug.dk dekorama.dk
Voksdug, akryldug, klar plast, underdug  akryldug og voksdug fra kendte designere   trådgardiner, skridsikre bademåtter og underlag